jouwPensioenplan

jouwSparringpartner

Herken je je in het onderstaande?

Referenties jouwPensioenplan

Klanten van jouwPensioenplan vertellen graag hun eigen ervaring over jouwPensioenplan. Zij zijn de ambassadeurs van onze organisatie. Lees wat ze vertellen …

Evert Vrins, eigenaar Evert Vrins Energieadvies

"Sinds enige tijd had ik vragen over de door mij in het verleden opgebouwde pensioenen. De overzichten vanuit de verzekeraars waren niet helder, niet transparant en ook nooit duidelijk. Kortom, ik kon door de bomen het bos niet meer zien. jouwPensioenplan heeft op een heldere manier mijn reeds opgebouwde pensioen in kaart gebracht waardoor ik nu prima in staat ben mijn toekomstige pensioen vorm te geven."

Henk Hendriks (mede) eigenaar HHCE

"Frank van den Akker heeft ons bureau geholpen de pensioensituatie van ons personeel in kaart te brengen. Tevens heeft hij ons geholpen bij de vormgeving en de uitrol van onze nieuwe pensioenregeling en de communicatie met ons personeel. De afspraken en zijn advies waren transparant en helder, wij zijn niet voor verrassingen komen te staan. Verder waren onze medewerkers tevreden over de gegeven uitleg."

Elien Busser (oud collega)

"Ik heb Frank in zijn rol als relatiebeheerder en pensioenspecialist leren kennen. Gedurende onze samenwerking viel mij op dat Frank volhardend is en vol voor zijn klant gaat. Dit is een prettige eigenschap die, zeker in contacten met verzekeraars, belangrijk is en diverse malen heeft geleid tot het door mij gewenste resultaat."

jouwPensioenplan
Ontwerp en realisatie B-more design