jouwPensioenplan

jouwSparringpartner

Herken je je in het onderstaande?

Pensioenadvies derden/consultancy

Trajecten waarvoor jouwPensioenplan kan worden ingeschakeld:

  • Ondersteunen van HR-afdelingen bij saneringstrajecten.
  • Ondersteunen administratiekantoren op pensioengebied.
  • Communicatietrajecten werkgevers / werknemers i.v.m. beëindiging dienstbetrekking.
  • Vraagbaak, klankbord met accountants, advocatenkantoren.
  • Second opinion op pensioengebied voor accountants, advocaten.

Vanuit de markt en bij onze relaties zien wij steeds meer de behoefte om op deelgebieden te klankborden. Dit kan bijvoorbeeld de accountant zijn die zaken signaleerd op een bestaande pensioenregeling. Het is de afgelopen jaren ook herhaaldelijk voorgekomen dat wij zijn benaderd door de Sectie P&O of HR-afdeling van een relatie met de vraag of wij een stuk uitleg kunnen geven op het gebied van een Bedrijfstak Pensioen Fonds.

Een traject wat helaas ook nog te vaak voorkomt is het afscheid nemen van een werknemer in het kader van ontslagronde. De werkgever is er dan ook vaak bij gebaat dat er stuk advies wordt gegeven in verband met ontslagvergoeding. De werknemer zelf wenst vaak een toelichting over de gevolgen op pensioengebied.

jouwPensioenplan wordt ook door derden veel gevraagd en kan zowel de werkgever als werknemer ondersteunen.

Speelt er binnen uw organisatie een andere dan de hierboven beschreven situaties of wenst u op specifiek gebied ondersteuning voor uw medewerker dan nodigen wij u uit om uw contactgegevens achter te laten in ons reactieformulier. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om samen tot een oplossing te komen.

jouwPensioenplan
Ontwerp en realisatie B-more design